Ook interessant
Het Wilde Oosten, De Nieuwe Oost
Het Wilde Oosten vr 20 okt 2017
info
Sven Ratzke Sven Ratzke in concert (unplugged) Muziektheater, Theater Theaterzaal (geplaceerd)

Veel recensenten heeft hij al omver geblazen met zijn energieke shows. Het Parool noemde hem een “talentvolle rasentertainer”, De Volkskrant had hij in zijn ban met “onweerstaanbare geestigheid”, en New York Press betitelde Ratzke als een “Must-See”! Dit voorjaar vult de extravagante Sven Ratzke Concordia’s bonbonnière met nummers uit Starman (met songs van David Bowie in spannende, nieuwe arrangementen) en Diva Diva's.

De extravagante vedette Sven Ratzke is half Duits en half Nederlands. Met zijn bruisende shows trekt hij over de hele wereld, van New York tot Sydney en van Edinburgh tot Berlijn. Als artiest is hij niet in één hokje te plaatsen; het is showbizz, maar ook cabaret en comedy.

In deze unplugged show in intieme setting brengt Ratzke samen met een pianist nummers uit zijn succesvolle voorstellingen Starman en Diva diva's. Hij is daarbij van alle markten thuis: het repertoire van Gloria Gaynor is hem even lief als dat van Bertolt Brecht.
Ratzke neemt je mee naar de - in zijn ogen - ‘most classy decade of the last century’. Onder andere David Bowie, Marlene Dietrich en Dusty Springfield komen voorbij. Hij voorziet nummers van deze en andere diva’s van zijn eigen muzikale gloed. Begeleid door zijn pianist zet Ratzke een energieke show neer waar showbizz en comedy elkaar omarmen.

Eine außergewöhnliche Show
Der extravagante, Deutsch-Niederländische Sven Ratzke zieht mit seinen lebendigen Shows die ganze Welt über. Als Künstler ist er Einzigartig. Seine Auftritte sind Showbiz, Kabarett und Comedy in einem.

Während dieser Unplugged-Show bringt Ratzke zusammen mit einem Pianisten Songs aus seiner erfolgreichen Shows Starman und Diva Diva. Buchen Sie jetzt Karten für 21. April!

www.sven-ratzke.com


Sven Ratzke in concert (unplugged), Sven Ratzke

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Sven Ratzke in concert (unplugged). Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: