Ook interessant
Ieorg Idur (4+), Unieke Zaken
Ieorg Idur (4+) di 27 feb 2018
info
De Nederlandse Reisopera Operalunch Opera, Theater, Muziek, Broodje Cultuur Theaterzaal (geplaceerd)

Tijdens de zeer succesvolle Operalunches verzorgen talenten uit de stal van de Nederlandse Reisopera een verrassend en divers recitalprogramma. Met een hoogwaardig repertoire, al dan niet uit eerdere producties, en een vooraf besteld lunchpakket, is dit de lekkerste operaversnapering van Twente!


Jannelieke Schmidt
behaalde haar master klassieke zang aan het Koninklijk Conservatorium in den Haag. Momenteel behoren Nadine Secunde en Francis van Broekhuizen tot haar vaste coaches. Jannelieke is een veelgevraagd zangeres in zeer uiteenlopend repertoire. Zo verleende zij onder meer haar medewerking aan (klassieke) DNOA producties en zong voor de AVRO in het programma De Tiende van Tijl. In 2014 trad zij op met het Kyteman Orchestra in Duistland en Rusland.

Jorne van Bergeijk studeerde - na zijn opleiding aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag - aan de Dutch National Opera Academy bij Frans Fiselier en Peter Nilsson. Hij volgde masterclasses en workshops bij Carolyn Watkinson, Bo Skovhus, Stefan Vladar, Claron McFadden en Ira Siff.
In mei 2016 was hij ensemblezanger bij Koeien van Misha Mengelberg en in juni 2016 soleerde hij in de wereldpremière van All Rise! van Jan-Peter de Graaff in de rol van Giovanni.

Charlie Bo Meijering
studeerde in 2013 af aan het Utrechts Conservatorium, bij Sebastián Colombo en Henry Kelder. Hij heeft opgetreden tijdens het Grachtenfestival en in het Concertgebouw. Momenteel doet Charlie Bo werk voor de Nationale Opera en voor de Nederlandse Reisopera.

De lunch mag gewoon mee de zaal in!
TIP: bestel bij het kopen van je kaartje via de website meteen een lunchbox van Eetcafé Sam Sam voor €4,50.


Operalunch, De Nederlandse Reisopera
Operalunch, De Nederlandse Reisopera
Operalunch, De Nederlandse Reisopera

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Operalunch. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: