Ook interessant
Leven in het lied, Mylou Frencken
Leven in het lied ma 13 nov 2017
info
De Nederlandse Reisopera Operalunch Opera, Theater, Muziek, Broodje Cultuur Theaterzaal (geplaceerd)

Tijdens de zeer succesvolle Operalunches verzorgen talenten uit de stal van de Nederlandse Reisopera een verrassend en divers recitalprogramma. Tijdens deze laatste editie van het seizoen staat het talentvolle duo Rabbits at top speed in de schijnwerpers.

Rabbits at top speed, bestaande uit sopraan Florien Hilgenkamp en pianiste Celia García García, balanceren in hun voorstellingen op de rand tussen een klassiek concert en een idioot spektakel van twee musici die elkaar in de haren vliegen. Ze worden hierbij geregisseerd door Marc Krone.

In de voorstelling Ik zal het liefde noemen combineren ze komedie met klassieke liederen en aria’s van Rossini, Bernstein en Wolf, waarvan de laatste in een Nederlandse vertaling worden uitgevoerd. Ze waren eerder te zien en te beluisteren op Radio 4, in het Compagnietheater Amsterdam, het Dutch Centre in Londen,  tijdens de Museumnacht Rotterdam, het Festival de Oversteek in Nijmegen en het festival Operadagen Rotterdam.

www.reisopera.nl

Operalunch, De Nederlandse Reisopera

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Operalunch. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: