Ook interessant
Het Wilde Oosten, De Nieuwe Oost
Het Wilde Oosten vr 20 okt 2017
info
Concordia ism Boekhandel Broekhuis Serie Schrijvers in Concordia Toneel, Theater, Broodje Cultuur, Literair Theaterzaal (geplaceerd)

Samen met Boekhandel Broekhuis organiseert Concordia de nieuwe serie Schrijvers. Hierbij nodigen we auteurs uit in een bijzondere setting of in gesprek met andere speciale gasten.

Deze eerste editie vertelt schrijfster Christine Otten over haar boek We hadden liefde, we hadden wapens. Tubantia-journalist Marjon Kok interviewt haar. Als tweede gast verwachten we niemand minder dan cabaretier en stand-up comedian Jeffrey Spalburg!
Niet alleen zingt hij nummers uit de tijd van 'We hadden liefde, we hadden wapens', ook zingt Jeffrey een nummer uit zijn show 'Swingin’ Harlem' waarmee hij momenteel door Nederland toert.

Over de schrijfster
Christine Otten brak door in 2004 met de grote roman De laatste dichters die genomineerd werd voor de Libris Literatuur Prijs, bewerkt voor theater en is vertaald in het Engels. Otten is tevens actief als performer en bedenker en presentator van succesvolle literaire variétéprogramma’s als Bijlmer Boekt!.


Lees hier een eerder verschenen interview van Marjon Kok met Christine.

[foto: Fjodor Buis]

Serie Schrijvers in Concordia, Concordia ism Boekhandel Broekhuis
Serie Schrijvers in Concordia, Concordia ism Boekhandel Broekhuis

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Serie Schrijvers in Concordia. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: