Uitverkocht
Ook interessant
Precies Andersom, Hans Aarsman
Precies Andersom ma 20 nov 2017
info
tg. Winterberg Sterrenwachter (2+) Jeugdtheater, Theater Theaterzaal

Deze voorjaarsvakantie komt sterrenwachter Muk naar Concordia om zijn verjaardag te vieren! Dit doet hij met de allerkleinsten. Samen met Muk zullen ze van een simpele steen een stralende ster maken. Maar hoe doe je dat? Ga mee op avontuur en ervaar dit grappige en hartverwarmende verhaal over zelf doen, sterren en koppige stenen.

Sterrenwachter is een beeldende voorstelling die zich afspeelt in een tent. Kinderen vanaf twee jaar leren hier alles over proberen, vallen, opstaan, na-apen, volhouden, totdat: het lukt.

De pers over Sterrenwachter
"De yurt-tent waarin de voorstelling speelt (eerst je schoenen uit!) draagt bij aan de intieme, Sesamstraatachtige sfeer. De grote inventiviteit van de poppen en de kleine en grote trucjes waarmee Coetsier de kinderen meeneemt in een laagdrempelige wereld vol verwondering en vrolijkheid doen de rest. " (De Theaterkrant, ****).

De Limburger over het boek Sterrenwachter van Mark Haayema: "Kleurrijk, ontroerend, humoristisch. Dat is Sterrenwachter in een notendop" (De Limburger).

"Om peuters van twee plus een voorstelling lang te boeien moet je wel wat in huis hebben (...) Marlyn Coetsier heeft dat." (VierSterren Leeuwarder Courant)

Een voorproefje van Sterrenwachter: https://youtu.be/0JQBZ9nUE5c

Sterrenwachter (2+), tg. Winterberg
Sterrenwachter (2+), tg. Winterberg
Sterrenwachter (2+), tg. Winterberg
Sterrenwachter (2+), tg. Winterberg
Sterrenwachter (2+), tg. Winterberg
Sterrenwachter (2+), tg. Winterberg

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Sterrenwachter (2+). Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: