Ook interessant
Dansworkshop bij Ieorg Idur (4+), Kaliber Kunstenschool
Dansworkshop bij Ieorg Idur (4+) di 27 feb 2018
info
Concordia Workshop 'De levende machine' Expositie, Workshop Workshopruimte Langestraat 56

Waarom zou je een machine maken, als je er zélf één kan zijn? In deze workshop kun je ervaren hoe machines in elkaar zitten en hoe je samen kan veranderen in een machine. Je gaat zelf iets bouwen dat geluid maakt zodra de machine in beweging komt.

In deze workshop leren kinderen beweging, geluid en materiaal te combineren. Door samen te werken en op elkaar in te spelen ontstaat er een levende machine van geluiden en bewegingen. De actie van de één zorgt voor een reactie bij de ander, net als bij een machine die in werking wordt gezet. De machine komt langzaam tot leven totdat die op volle toeren draait.

Leeftijd: 7+
Kosten: €7,50 per persoon; inclusief een rondleiding door de expo Vlieg- en kunstwerk
Zeker zijn van een plekje? Bestel dan snel kaarten, want vol is vol!


Over de expositie

Altijd al uitvinder willen zijn? Of kunstenaar willen worden? En het liefste allebei? Bij Concordia kan het! In de nieuwe expositie voor kinderen laten we zien dat uitvinders en kunstenaars niet zo veel van elkaar verschillen en dat je er zelf eentje kunt worden. In Vlieg- en kunstwerk zie je bijzondere uitvindingen, kunstenaars die uitvinden en uitvinders die kunstwerken maken. Lees hier meer over de expositie.


Andere workshops die je kunt volgen:
Workshop Ik wil vliegen

De olifant die op de muur zwom

Workshop 'De levende machine' , Concordia
Workshop 'De levende machine' , Concordia

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Workshop 'De levende machine' . Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: