Uitverkocht
Ook interessant
Het Wilde Oosten, De Nieuwe Oost
Het Wilde Oosten vr 20 okt 2017
info
Winterconcert Orchestra Twente Gastoptreden, Theater Theaterzaal

Orchestra Twente is hét symfonieorkest van Twente dat zich onder meer richt op filmmuziek en popmuziek. Het symfonieorkest is opgericht op initiatief van dirigent Monique Kokkeler, wiens hart bij de filmmuziek ligt, met in het bijzonder de muziek van John Williams. Zijn stukken zijn groots, overweldigend, toegankelijk met rijke harmonieën en stoutmoedige melodieën, dit tevens met een prachtige emotionele aantrekkingskracht.

Op zondag 5 februari 2017 speelt Nienke Langkamp (hobo & zang) prachtige stukken tijdens het winterconcert.

Over Nienke Langkamp
Nienke (2001) gaat naar school op het Noordik in Almelo en ze zit in het tweede jaar van de vooropleiding van het conservatorium ArtEZ waar ze de richting Klassieke Muziek voor hobo volgt. Sinds 2009 speelde Nienke op hobo met het C-, B- en A-orkest van de Almelose Christelijke Harmonie. Sinds 2015 speelt ze bij het jeugd- en het grootorkest van de Koninklijke Almelose Harmonie. Hier heeft ze vorig jaar haar C examen gehaald. Daarnaast is ze lid van de
Queens Oboe Band. Ook heeft ze als gastspeler op 2e hobo meegespeeld met symfonieorkest Orchestra Twente.
Daarnaast speelt Nienke in musicals. In 2016 heeft ze de rol van “Pien” gespeeld in de musical “In de ban van Elisabeth” en eind 2017 speelt ze mee in de musical “Joseph and the Amazing Technicolour Dreamcoat”. Tijdens het laatste concert in januari 2017 van de Koninklijke Almelose Harmonie heeft ze het lied “When you wish upon a star” gezongen met het voltallige orkest.
Dit optreden in Concordia wordt haar eerste solovoorstelling waarin ze zang en hobo combineert.

Winterconcert Orchestra Twente,

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Winterconcert Orchestra Twente. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: