Ook interessant
Operalunch, De Nederlandse Reisopera
Operalunch ma 14 mei 2018
info
De Nederlandse Reisopera Operalunch Opera, Theater, Muziek, Broodje Cultuur Theaterzaal (geplaceerd)

De Nederlandse Reisopera trapt deze eerste editie van de Operalunch af met een passievol concert. Een lunchvoorstelling die je je nog lang zult herinneren!

De lyrisch-dramatisch sopraan Elnara Muermans en de virtuoze pianist Erwin Rommert Weerstra nemen je mee in een uur vol liefde, passie, humor, gevoel en tederheid.

In 2015 heeft Elnara Muermans haar masteropleiding klassieke zang aan het Conservatorium van Amsterdam met succes afgerond, onder begeleiding van professor Pierre Mak. Elnara volgde veel internationale masterclasses bij gerenommeerde musici, en nam deel aan diverse opera-, theater- en liederenprojecten in Rusland en heel Europa. Sinds november 2016 is Elnara als jonge solist verbonden aan het Mariinsky Theater in St. Petersburg.

Erwin Rommert Weerstra heeft zijn master Klassiek Solo Piano cum laude afgerond af aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag in 2011. Sinds zijn afstuderen reist Erwin door Europa en volgde hij masterclasses en lessen bij gerenommeerde musici om zijn spel te verdiepen. Hij heeft zich kunnen ontwikkelen tot een virtuoos en - in muzikaal opzicht - excellerend pianist. De concerten die hij geeft worden, zonder uitzondering, zeer enthousiast ontvangen.

Meer info
www.reisopera.nl

Operalunch, De Nederlandse Reisopera
Operalunch, De Nederlandse Reisopera
Operalunch, De Nederlandse Reisopera

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Operalunch. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: