Ook interessant
Magie (try-out), Yentl & De Boer
Magie (try-out) wo 28 feb 2018
info
André Manuel, Ernest Beuving, Thijs Kemperink Goeie Tukkers zijn geen Motherf*ckers - UITVERKOCHT Cabaret / Comedy, Theater Theaterzaal (geplaceerd)

Deze voorstelling is uitverkocht. Wilt u op de wachtlijst, belt u dan met onze dagkassa, tel. 053-4300999 (di-zo). Of boekt u kaarten voor de voorstelling in het Wilminktheater of Hof 88 (zie onderaan).

Als het aan André Manuel, Ernest Beuving en Thijs Kemperink ligt, wordt nog dit jaar de Republiek Twente opgericht. Ze hebben de rest van Nederland nu lang genoeg op hun schouders genomen. Dat alles onder het motto: Wir sind wieder da…!

Omdat absoluut niemand zat te wachten op Deel 2, besloot het illustere trio onmiddellijk door te stomen met Deel 3: Wir sind wieder da. Met dit opzienbarende programma zullen André, Ernest en Thijs alleen optreden aan de goede kant van de IJssel met een voorkeur voor hooibergen, gierkelders, schuilkelders, maïsvelden, leegstaande melkfabrieken, slachterijen, nudistenstranden, buurthuizen, bruine cafés, voetbalkantines, bordelen en vanzelfsprekend Concordia. Samengevat: een goede start voor de Twentse Republiek.

Over het gezelschap
Standup comedian, cabaretier en presentator Thijs Kemperink is momenteel te zien met zijn derde programma Zleur, waarin hij verhaalt over de buurt waar hij is geboren en opgegroeid. In 2009 ontving hij de Zilveren Microfoon 2009.

Muzikant en Cabaretier
André Manuel richtte in het verleden onder meer de bands André Manuel & De Ketterse Fanfare, Fratsen en Dancing Dollekamp op, waarmee hij veel successen boekt. Deze laatste bracht Twentstalig, maar ook Duits- en Engelstalige nummers uit. Manuel had een belangrijke inbreng in het populaire lied Zandloper van Typhoon op de cd Lobi da Basi (2014). Als begenadigd cabaretier ontving André vele prijzen, waaronder in 2015 de cabaretprijs Poelifinario voor zijn programma Het geval apart.

Cabaretier Ernest Beuving stond jarenlang op de planken met Wilfried Finkers als Ernesto & Marcellino, waarvoor Ernest de meeste teksten en muziek schreef. De Stentor omschreef hem als “een multitalent met een ijzersterke zangstem en hij improviseert ongelooflijk soepel”, De Telegraaf typeert hem als “Het best bewaarde theatergeheim van Nederland”.

Ook te zien op:
15 maart 2018, Wilminktheater Enschede / Meer info
28 maart 2018 / Hof 88, Almelo / Meer info

Goeie Tukkers zijn geen Motherf*ckers - UITVERKOCHT, André Manuel, Ernest Beuving, Thijs Kemperink
Goeie Tukkers zijn geen Motherf*ckers - UITVERKOCHT, André Manuel, Ernest Beuving, Thijs Kemperink

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Goeie Tukkers zijn geen Motherf*ckers - UITVERKOCHT. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: