Ook interessant
Magie (try-out), Yentl & De Boer
Magie (try-out) wo 28 feb 2018
info
Youp van 't Hek Oudejaarsconference (try-out) - UITVERKOCHT! Cabaret / Comedy, Theater, Try-out Theaterzaal (geplaceerd)

DEZE VOORSTELLING IS WEGENS OVERGROTE BELANGSTELLING UITVERKOCHT.

Er zijn weinig artiesten die avond aan avond met zoveel plezier naar hun werk gaan als Youp. Hij reist al veertig jaar fluitend door Nederland en Vlaanderen. Met maar één doel: mensen een prachtige avond bezorgen. Niks meer, niks minder.

Bij Concordia try-out Youp zijn negende oudejaarsconference met de titel Een vloek en een zucht. Waar die over zal gaan? Het jaar is nog jong, maar de namen Trump en Henk Krol zullen zeker een keer vallen. Eén ding staat vast: er zal gelachen worden. Hard en veel. Waarom? Omdat Youp daarvoor op de wereld is. Wie dat zegt? Youp!

Tekst & spel: Youp van ’t Hek
Muziek: Ton Scherpenzeel

Over Youp
Youp van ’t Hek (28 februari 1954) wilde op zijn twaalfde cabaretier worden. Toen hij zeventien was veranderde hij zijn naam Joep in Youp en richtte cabaret Nar op. Daarmee speelde hij geruime tijd in kleine zalen. Vanaf 1984 zijn de theaters vol. Vanaf 1986 speelt hij solo, sinds 1987 is hij columnist bij NRC Handelsblad en in 1989 gaf hij zijn eerste oudejaarsconference.
Inmiddels is hij 27 programma’s en acht oudejaarsconferences verder en wil hij eigenlijk nog maar één ding: cabaretier worden.

Meer info:
www.youp.nl

Oudejaarsconference (try-out) - UITVERKOCHT!, Youp van 't Hek

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Oudejaarsconference (try-out) - UITVERKOCHT!. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: