Ook interessant
Operalunch, De Nederlandse Reisopera
Operalunch ma 5 mrt 2018
info
De Nederlandse Reisopera Operalunch Opera, Theater, Muziek, Broodje Cultuur Theaterzaal (geplaceerd)

Tijdens de zeer succesvolle Operalunches verzorgen talenten uit de stal van de Nederlandse Reisopera een verrassend en divers recitalprogramma.
Op maandag 16 oktober verwelkomen we sopraan Kristina Bitenc en tenor Leon van Liere. Ze worden begeleid door pianist Brian Masuda.

Kristina, Leon en Brian hebben een prachtig programma samengesteld onder de titel: ‘Paris’, met aria’s en duetten uit de mooiste opera’s van Guiseppe Verdi, Jules Massenet en Giacomo Puccini. Parijs ligt aan je voeten!

Sopraan Kristina Bitenc studeerde in 2012 af aan de Dutch National Opera Academy. Momenteel wordt zij gecoacht door Ira Siff en Brian Masuda. Bij de Nederlandse Reisopera zong Kristina de rol van Eurydice in Gluck’s Orphée et Eurydice in regie van Floris Visser.

Tenor Leon van Liere studeerde klassiek zang bij Frans Huijts aan het Rotterdams Conservatorium. Na zijn afstuderen volgde hij verdere lessen en masterclasses bij Roberta Alexander, Carolyn Watkinson, Alexander Olivier en Dennis O’Neill. Bij de Nederlandse Reisopera zong Leon de rollen van Maximilian en Cacambo in een korte, Nederlandstalige, versie van Leonard Bernstein’s Candide.

Pianist Brian Masuda studeerde piano en compositie aan de Universiteit van Honolulu en aan de Manhattan School of Music in New York. Hij werd geëngageerd bij verschillende operahuizen in Duisland en Japan en werkte lange tijd bij de Nederlandse Opera. Verder was hij in Nederland verbonden aan de Opera Studio Nederland en de Dutch National Opera Academy.

De Operalunch: de lekkerste operaversnapering van Twente!


Meer info:
www.reisopera.nl

Operalunch, De Nederlandse Reisopera
Operalunch, De Nederlandse Reisopera
Operalunch, De Nederlandse Reisopera
Operalunch, De Nederlandse Reisopera

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Operalunch. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: