Ook interessant
Oorlogsgeheimen (9+), naar het bekroonde boek van Jacques Vriens
Oorlogsgeheimen (9+) ma 30 apr 2018
info
Kadovoorstelling: Het Volk De god van de slachting Toneel, Theater Theaterzaal (geplaceerd)

Kadovoorstelling (max. 2 kaarten per persoon)!

Acteurs Bert Bunschoten en Wigbolt Kruijver, alias Het Volk, zijn terug!

In hun nieuwste voorstelling komen twee echtparen bijeen om een verklaring voor de schadeverzekering op te stellen vanwege een vechtpartij tussen beider zoons. Een uit de hand gelopen kinderruzie, meer is het niet, zo lijken de ouders aanvankelijk overeen te komen.

Beide echtparen, gegoede middenklasse, intellectueel onderlegd en welgemanierd, willen het beschaafd oplossen met een open gesprek, maar gaandeweg blijken woorden - en vooral woordkeuzes - de laagjes vernis van de beschaving grondig af te schuren tot er alleen nog een (verbaal) slagveld overblijft.

Op typisch Volkiaanse wijze ontaardt dit gegeven in een geloofwaardige chaos. Het laat op komische manier zien hoe de spanningen tussen vier echtelieden leiden tot een onontkoombaar eind waarin nog slechts zielige hoopjes mens resteren.

Naast Bert Bunschoten en Wigbolt Kruijver als de beide echtgenoten worden de damesrollen vertolkt door Minke en Karlijn Kruijver.

Meer info
www.toneelgroephetvolk.nl

De god van de slachting, Kadovoorstelling: Het Volk

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling De god van de slachting. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: