Ook interessant
ORFEO, een drama van karton, Groots en Meeslepend
ORFEO, een drama van karton do 8 mrt 2018
info
Aluin Het rad van Aluin Toneel, Theater Theaterzaal (geplaceerd)

In het Rad van Aluin staan 20 scènes uit de klassiekers die Aluin in de afgelopen 25 jaar speelde in de etalage. Het Rad draait en bepaalt welke scène het dynamische trio zal spelen.

Hiske, Jilles en Boris leiden je langs Shakespeare, Sofokles, Euripides, Aischylos, Lucas en andere schrijvers en zullen een kermis aan uit de duim gezogen personages tevoorschijn toveren: van Haman, de slechterik uit het Bijbelverhaal Esther tot Kreon, de koppige koning uit Antigone, van de schapen uit het kerstverhaal tot de heksen uit Macbeth en van de sombere Hamlet tot het vrolijke Barbiespektakel uit de Midzomernachtsdroom. U vraagt, zij draaien. Het Rad van Aluin.

Tekst: Erik Snel, Aischylos, Euripides, Sofokles, Shakespeare
Regie: Victorine Plante
Spel: Hiske Eriks, Jilles Flinterman en Boris van Bommel

Over Aluin
Theatergroep Aluin maakt al 25 jaar helder en concreet theater. Teksttoneel met veel humor en dynamiek voor een breed publiek. De oersterke verhalen die ze spelen komen uit het klassieke repertoire van de oude Grieken tot aan Shakespeare.

Met een UT-studentenkaart bezoek je deze voorstelling voor slechts EUR 7,50! Boek (max. 2) online kaarten met de kortingscode VRIJHOF. Let op: je moet je studentenkaart kunnen tonen aan de zaal!

Meer info:
www.aluin.nl

Ook te zien op:
8 februari 2017 / Rabotheater, Hengelo / Meer info

Het rad van Aluin, Aluin

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Het rad van Aluin. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: