Ook interessant
Magie (try-out), Yentl & De Boer
Magie (try-out) wo 28 feb 2018
info
Rockacademie Forever 27 - GEANNULEERD Theater, Muziek Theaterzaal (geplaceerd)

Deze voorstelling is geannuleerd. TIP: bezoek in plaats daarvan de zojuist bijgeboekte premièrevertoning van Darkest Hour om 20.30 uur! Of een van onze andere films.


De beste musici van de Rockacademie presenteren een muziektheatervoorstelling over de Club van 27. Het leven van deze markante muziekiconen wordt middels muziek, ankedotes en historisch filmmateriaal in beeld gebracht.

Wat hebben Robert Johnson, Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain en Amy Winehouse met elkaar gemeen? Ze behoren allemaal tot de Club van 27 met als leden iconische popmusici die op 27-jarige leeftijd overleden zijn.

Het 10-koppig orkest vertolkt hun bekendste nummers. Kortom: Een spannende ‘documentaire’ van de Club van 27 met live uitgevoerde muziek van o.a. Robert Johnson, Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain, Amy Winehouse en vele anderen. Een avond om nooit te vergeten!

Forever 27 staat onder regie van zangeres Nina June. In januari 2018 presenteert de voorstelling haar afsluitende show op Eurosonic Noorderslag in Groningen op het Altersonic podium.

De Rockacademie bracht in het verleden succesvolle artiesten als Krezip, Leaf, Chocolate Puma, Stevie Ann, DJ Hardwell, Firebeatz en een keur aan sessie-muzikanten voort.

Met een UT-studentenkaart bezoek je deze voorstelling voor slechts EUR 7,50! Boek (max. 2) online kaarten met de kortingscode VRIJHOF. Let op: je moet je studentenkaart kunnen tonen aan de zaal!

Forever 27 - GEANNULEERD, Rockacademie
Forever 27 - GEANNULEERD, Rockacademie
Forever 27 - GEANNULEERD, Rockacademie
Forever 27 - GEANNULEERD, Rockacademie
Forever 27 - GEANNULEERD, Rockacademie
Forever 27 - GEANNULEERD, Rockacademie

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Forever 27 - GEANNULEERD. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: