Ook interessant
Ieorg Idur (4+), Unieke Zaken
Ieorg Idur (4+) di 27 feb 2018
info
De Andersons Hier dooft niets Muziektheater, Theater, Broodje Cultuur Theaterzaal (geplaceerd)

Vaker en/of met meer mensen naar Broodje Cultuur? Schaf dan de Broodje Cultuur knipkaart aan en ontvang de 5e voorstelling gratis!

Een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert waarmee De Andersons ten strijde trekken tegen de onverschilligheid en een liefdevolle oproep doen tot verwondering.


Samen met Arjen Lubach maakten De Andersons eerder de voorstelling ‘Stockholm sneeuwt’ en veroverden menig hart met hun muzikale hoogstandjes, poëtische pareltjes en onbedwingbare enthousiasme. In hun nieuwe voorstelling ‘Hier dooft niets’ gaat het over verwondering. Een begrip dat De Andersons opnieuw ontdekten toen ze een nieuwe huisgenote kregen: de jongste non van Nederland.

Hier dooft niets is een theaterconcert over opnieuw beginnen en de luiken openen. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost in stormachtige tijden trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid en doen ze een liefdevolle oproep tot verwondering.

Je bent gewaarschuwd: De Andersons zijn erop uit om je hart te veroveren en je met nieuwe dromen naar huis te sturen!

De pers over De Andersons:
"Wonderschone liedjes"
"Ze zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie."
"Een warme en overdonderende gebeurtenis"

Meer info:
www.deandersons.nl

Hier dooft niets , De Andersons
Hier dooft niets , De Andersons

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Hier dooft niets . Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: