Ook interessant
Chansons van schoonheid en troost, Britta Maria, Maurits Fondse en Oleg Fateev
Chansons van schoonheid en troost ma 12 feb 2018
info
Nadja Filtzer Vive Piaf! Muziektheater, Theater, Muziek, Broodje Cultuur Theaterzaal (geplaceerd)

Vaker en/of met meer mensen naar Broodje Cultuur? Schaf dan de Broodje Cultuur knipkaart aan en ontvang de 5e voorstelling gratis!

Nadja Filtzer en haar muzikale collega's nemen je mee in de achtbaan van Piafs leven en haar chansons.


Na uitverkochte voorstellingen met enthousiast publiek door het land van Sneek tot aan Maastricht en het Brighton Fringe Festival is Vive Piaf! terug.

Vive Piaf vertelt het levensverhaal van Edith Piaf, een kronkelig pad van Parijse bordelen tot uitverkochte concertzalen. De onweerstaanbare levensvreugde van ‘het meisje mus’ echoot door de voorstelling heen met nummers als Padam Padam, Rien de rien en La vie en rose, maar ook in eigen Nederlandse vertalingen en minder bekende juweeltjes.

De rol is Nadja op het lijf geschreven en de commentaren van de vakpers zijn zonder uitzondering lovend. “Franse zanglegende herleeft”, “Nadja is de Piaf van de 21e eeuw”. Het meest trots is Nadja op het commentaar van Liesbeth List, die haar vertolking van Piaf’s ‘La Foule’ bij het winnen van de publieksprijs Concours de la Chanson 2009 – Alliance Française ‘impeccable’ noemde.

Nadja over Vive Piaf!: “Ik voel me aan Piaf verwant. Met haar muziek kruip ik in haar huid, verbind me met haar melancholie, levenslust en vurig temperament, die ik herken vanuit mijn Mexicaans-Joods-Oekraïense roots.”

Zang: Nadja Filtzer
Piano: Leo Bouwmeester:
Accordeon: Peter van Os
Script en regie: Arnost Kraus

De muziektheatervoorstelling is met voice-overs van Rick Nicolet, René van Asten, Esther Roord en Kenan Raven.


De pers over Vive Piaf!:


"Franse zanglegende herleeft in Vive Piaf!”
(Noord Hollands Dagblad)

"Ik vond het een ontwapenende en indringende voorstelling. Je maakt me blij, doet me lachen, zet me aan het denken en ontroert me."
(Jan Jasper Tamboer, muziekrecensent Het Parool)


Meer info
www.nadjafiltzer.nl

Vive Piaf!, Nadja Filtzer
Vive Piaf!, Nadja Filtzer

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Vive Piaf!. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: