Ook interessant
Stante pede, Pepijn Schoneveld
Stante pede do 5 apr 2018
info
De Theatertroep Zonder toestemming Toneel, Theater Theaterzaal (geplaceerd)

Zonder toestemming is een ode aan de anarchie. In een tijdsgeest waarin er een groeiende tendens is naar polarisatie - óf het één óf het ander - plaatst de Theatertroep alles naast en door elkaar.

Aan het eind van de 19e eeuw werden de acts, dansjes, liedjes en performances van het Vaudevilletheater ontdaan van alle viezigheid en vunzigheid – ook wel Blue Material genoemd – en geschikt gemaakt voor alle seksen en leeftijden. Het theater werd een plek van brave borsten en morrelende moraalridders; een bastion van burgerlijkheid.
Ook in deze tijd wordt theatermakers gevraagd om glasheldere concepten en aantoonbaar nut. Tegen de stroom in presenteert de Theatertroep in deze voorstelling een kleurrijk, chaotisch en onnavolgbaar geheel.

De Theatertroep werkt samen met Judith Herzberg, met wie nieuw materiaal wordt ontwikkeld voor dit rebelse Vaudeville-programma.


Over De Theatertroep

De Theatertroep is een collectief van tien toneelspelers met uiteenlopende interesses en expertises, dat een oneindigheid aan ideeën, fascinaties en beelden deelt met een divers publiek op toegankelijke wijze. De Theatertroep maakt grenzeloos toneel: toneel voor alle lagen van de samenleving, wars van elke scheiding tussen klassiek en modern, tussen volksvermaak en intellectualiteit en tussen komedie en tragedie. Ze heeft het tot haar taak gemaakt het Vaudeville, waar interdisciplinair materiaal elkaar op een razendsnel tempo opvolgt en het contact met het publiek belangrijk is, her uit te vinden.


Meer informatie:

theatertroep.nl

Zonder toestemming, De Theatertroep
Zonder toestemming, De Theatertroep
Zonder toestemming, De Theatertroep
Zonder toestemming, De Theatertroep

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Zonder toestemming. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: