Ook interessant
André Kerver ontmoet: Elsbeth Etty, Borboleta Music i.s.m. AFdH Uitgevers
André Kerver ontmoet: Elsbeth Etty za 10 mrt 2018
info
Borboleta Music i.s.m. AFdH Uitgevers André Kerver ontmoet: René ten Bos Theater, Muziek, Literair Theaterzaal (geplaceerd)

Na een eerste theaterseizoen zijn Borboleta Music en AFdH Uitgevers terug met deze succesvolle reeks waarbij muziek en literatuur een zeer verrassende relatie aangaan.

Borboleta-oprichter en klarinettist André Kerver zal samen met vaste musici Christoph Mac-Carty (toetsen) en Uli Wentzlaff Eggebert (Contrabas) improviseren bij literaire fragmenten van bekende auteurs.
Ditmaal gaat André een muzikaal-literaire ontmoeting aan met Denker des Vaderlands René ten Bos.
De gastmusicus is deze keer altvioliste Esther Apituley.

Vorig seizoen ontmoette André korteverhalenschrijver A.L. Snijders, dichteres Eva Gerlach, auteur Tommy Wieringa en stadsdichter van Deventer en singer-songwriter Johanneke ter Stege.

Over René ten Bos (1959)
René is hoogleraar filosofie en Denker des Vaderlands en geboren in Hengelo. Zijn boek Water (2014) werd genomineerd voor de ECI Literatuurprijs. Ook publiceerde hij in 2017 Dwalen in het antropoceen: dat ‘we niet weten wie de mens was, wie hij of zij is en wie hij of zij zal zijn’, geeft ons een diep gevoel van wanhoop en desoriëntatie. Leven in het antropoceen betekent allereerst leren leven mét die desoriëntatie en het onderkennen van complexiteit.’


Meer info:

www.borboletamusic.nl

André Kerver ontmoet: René ten Bos, Borboleta Music i.s.m. AFdH Uitgevers
André Kerver ontmoet: René ten Bos, Borboleta Music i.s.m. AFdH Uitgevers

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling André Kerver ontmoet: René ten Bos. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: