Ook interessant
Lenteconcert, Valerius Ensemble
Lenteconcert ma 23 apr 2018
info
Loes Luca, Art-Jan de Vries, Pierre van Duijl Spectacle Coupé (try-out) Cabaret / Comedy, Theater, Try-out Theaterzaal (geplaceerd)

Gewijzigd programma: in plaats van Zes danslessen in zes weken brengt Loes Luca samen met zanger Pierre van Duijl en Rotterdam-ambassadrice Marja van Katendrecht Spectacle Coupé, een theatraal-muzikale belevenis!

De grootste ontboezemingen, succesvolle scènes uit eerdere shows en smartlappen komen langs tijdens deze fijne theateravond. Een beetje zoals Luca's one-woman-show, maar met heel veel muziek én twee speciale gasten.

Over Loes Luca

Loes Luca (1953) studeerde drama aan de Kunstacademie in Utrecht. Ze debuteerde bij de Amsterdamse theatergroep Orkater, acteerde voor succesvolle televisieprogramma’s, speelde in diverse Nederlandse films, had haar eigen entertainmentband Nénette et les Zézettes en zong met verschillende gerenommeerde orkesten.
In 2002 presenteerde Loes Luca de publieksavond van het Koninklijk Huwelijk. Datzelfde jaar werd ze door het Nederlandse publiek verkozen tot Actrice van het Jaar. Ook won ze de Rembrandt Award. Voor het toneelstuk DOEK! kreeg ze in 2011, tezamen met Peter Blok en schrijfster Maria Goos, de AVRO Toneel Publieksprijs. In 2015 ontving ze nominaties voor de Colombina (beste vrouwelijke bijrol in Bedscènes) en een Gouden Kalf. In dat jaar viel ook de Lof der Zotheidprijs haar ten deel. Voor haar rol (Margo Miller) in In de ban van Broadway kreeg ze in 2017 de Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol in een 'kleine' musical (een voorstelling met maximaal tien spelers).

Speciale gast: Marja van Katendrecht

Art-Jan de Vries (1977) is acteur, cabaretier, mimer en kleinkunstenaar. In 2008 won hij de persoonlijkheidsprijs van het Cameretten Festival met alter ego Marja van Katendrecht. Na een landelijke finalistentournee met Cameretten, volgde een succesvolle zomertour op De Parade in 2009.
Als acteur werkte Art-Jan mee aan voorstellingen van Theatergroep Max, het Onafhankelijk Toneel, MAAS, Suver Nuver, Productiehuis Rotterdam en meer. Ook was hij te zien in landelijke televisiecommercials.

Speciale gast: Pierre van Duijl

Rotterdammer Pierre van Duijl is een echt 'chanteur', een vertolker van liederen die door anderen geschreven zijn. Op zijn repertoire staan nummers van grootheden als Jacques Brel, Bram Vermeulen en Johnny Jordaan.
Met zijn band De Dopegezinde Gemeente is Van Duijl vaste gast op het rondreizende zomerfestival De Parade. Daar trad hij ook jaren op met Loes Luca in de voorstelling Nenette et les Zezettes. Samen met Bob Fosko en Maarten van Roozendaal trad hij tijdens de Parade van 2005 en 2006 op in het programma Nog Meer Rottigheid waarvoor deze gelegenheidsformatie in 2006 De Mus ontving, de prijs voor het beste optreden tijdens De Parade.


Ook te zien op:

13 december 2017 / Hof 88, Almelo / Meer info

Spectacle Coupé (try-out), Loes Luca, Art-Jan de Vries, Pierre van Duijl
Spectacle Coupé (try-out), Loes Luca, Art-Jan de Vries, Pierre van Duijl
Spectacle Coupé (try-out), Loes Luca, Art-Jan de Vries, Pierre van Duijl

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Spectacle Coupé (try-out). Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: