Ook interessant
Kitsch en Kunst in ‘Café Chantons’, Chantons
Kitsch en Kunst in ‘Café Chantons’ za 14 apr 2018
info
Magda Nij Bijvank e.a. Goedgevulde dienst voor ongelovigen: begin van de winter Theater, Muziek Theaterzaal (geplaceerd)

Geïnspireerd op de succesvolle Amsterdamse Dienst voor ongelovigen van actrice Ricky Koole, komt theatermaker Magda Nij Bijvank met een Twentse versie. Elk begin van een seizoen een nieuwe editie!

Deze editie is inmiddels uitverkocht! U kunt zich op de wachtlijst laten plaatsen door telefonisch contact met een van onze baliemedewerkers (di t/m zo), tel. 053-4300999.

Deze wintereditie zijn de gasten inmiddels bekend. Roskam-hoofdredacteur Han Pape komt preken, andere speciale gasten zijn schrijver en journalist Nicolet Steemers, RTV Oost-presentator en programmamaker Inga Tjapkes, saxofonist Niels Bijl en trompettist Jan Wessels. Met balkenbrij-winterhapje gemaakt door politieagent Arjan!

Tijdens deze eigenzinnige dienst voor ongelovigen én gelovigen staan diverse bekende en minder bekende gasten stil bij grote en kleine levensthema’s. Acteurs of andere bekende personen lezen gedichten en teksten voor, een swingend koor zingt pop, soul en traditionals en er is muziek van topmuzikanten. Diversiteit en verbondenheid, inspiratie en relativering vormen de uitgangspunten voor deze bijzondere dienst.
Het is een boost in roerige tijden, met aandacht voor de wisseling van het seizoen en muziek, zang, poëzie, filosofie, natuur en literatuur. Een avond waarin je wordt gevoed, gescherpt en geïnspireerd, met een schaterlach en ontroering. Een avond van verstilling, maar ook van uitbundig meezingen. Maak het mee!

Goedgevulde dienst voor ongelovigen: begin van de winter, Magda Nij Bijvank e.a.

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Goedgevulde dienst voor ongelovigen: begin van de winter. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: