Ook interessant
Kunstreis Essen en Duisburg , Concordia
Kunstreis Essen en Duisburg vr 23 mrt 2018
info
Waanzien bij Concordia Expositie Expositieruimte Langestraat 56

Waanzien bij Concordia is een informatieve en humoristische ontdek-tentoonstelling over onze beeldcultuur.

Hoe word je wijs uit de beeldexplosie van de dag; prik jij door de beeldtrucjes van de glossy advertisers en foodmarketeers? Laat jij je beïnvloeden door social dresscodes en schoonheidsidealen? En hoe houden je hersens je eigenlijk voor de gek? 

In de expositie Waanzien kom je het te weten. Zo kan je onder andere in de wandvullende installatie Visuele Intelligentie meten hoe hoog jouw kijkintelligentie is. Ben je kijk-lui, kijkbegaafd of houdt niemand jou voor de gek met je hoogziendheid? Zeker is dat na een bezoek aan de tentoonstelling, je nooit meer hetzelfde kijkt!

Wat en wanneer
Waanzien is samengesteld door de makers van boek DUF, Suzanne Hertogs en Petra Boers en naar een concept van Stedelijk Museum Breda (voorheen MOTI). Van 1 juli 2017 t/m 5 november 2017. De toegang is gratis. Bij de expositie verschijnt een paspoort met leuke opdrachten. Leeftijd 10+

Waanzien bij Concordia,

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Waanzien bij Concordia. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: