Ook interessant
Het Wilde Oosten, De Nieuwe Oost
Het Wilde Oosten vr 20 okt 2017
info
Theatergroep Babok Culturele Zondag - Theatergroep Babok Theater Elders

Op de Culturele Zondag op 28 mei zet Concordia een kleine kudde eigenzinnige elanders uit in het groene en waterrijke Redemptoristenparkje in Glanerbrug.

Ze worden sinds kort ook in onze omgeving gespot; ‘De Elander’. Verdreven uit hun natuurlijke habitat en op zoek naar een nieuw leefgebied, infiltreert deze vreemde soort nu West Europa.

Het gedrag van deze ‘geweidragers’ doet je twijfelen aan hun menselijke aard. Ze zijn nieuwsgierig, maar ook op hun hoede voor onraad. Ze lijken niet kwaadaardig, hooguit wat lomp en onaangepast aan onze mores. Er is nog niet veel contact geweest tussen mens en Elander, maar de verwachting is dat ze vreedzaam zullen kunnen samenleven.

Als experiment wordt een kleine kudde Elander uitgezet in onze stedelijke wildernis. Geleid door hun natuurlijke instinct struinen ze rond, zoeken naar eten en gaan op jacht.

Deze Culturele Zondag heeft het thema Twentse Grenze en vindt een keer niet in de binnenstad van Enschede plaats maar bij de grens op diverse plekken in Glanerbrug. Er is muziek, theater, gedichten, mode en kunst. Kijk op www.culturelezondagenschede.nl/locaties voor het programma per locatie.

Voor meer informatie, zie: www.bakok.nl/elanders

Culturele Zondag - Theatergroep Babok , Theatergroep Babok

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Culturele Zondag - Theatergroep Babok . Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: