Ook interessant
Filmclub 2017/2018,
Filmclub 2017/2018 vr 19 jan 2018
info
Benedict Andrews Una Film Filmzaal 2

Aangrijpend en fascinerend drama over de jonge vrouw Una met een verborgen verleden. Met indrukwekkende hoofdrollen van Rooney Mara (Carol, Lion) en Ben Mendelsohn.

In dit aangrijpende en fascinerende drama volgen we Una, een jonge vrouw met een verborgen verleden. Vijftien jaar eerder liep de jonge Una weg van huis met de oudere man Ray, die daarvoor in de gevangenis werd gezet. Inmiddels heeft Ray zijn gevangenisstraf uitgezeten en onder een andere naam een nieuw leven opgebouwd.

Als Una hem na al die tijd als volwassen vrouw weer opzoekt, komen de pijn en onderdrukte verlangens weer in alle hevigheid naar boven. Wat wil ze eigenlijk van hem? En hij van haar? Een confrontatie die nieuw licht werpt op de scheidslijn tussen dader en slachtoffer...

Una is een confronterend, intens en indrukwekkend geacteerd drama, gebaseerd op het toneelstuk Blackbird van schrijver David Harrower.

VK/VS/CAN, 2016, 95 min, Engels gesproken, Nederlands ondertiteld.

Una, Benedict Andrews
Una, Benedict Andrews
Una, Benedict Andrews

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Una. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: