Ook interessant
Kunstreis Essen en Duisburg , Concordia
Kunstreis Essen en Duisburg vr 23 mrt 2018
info
Moes Wagenaar De filosofeerclub Enschede Expositie, Debat / Lezing, Verdieping Auditorium Langestraat 56

Bij de filosofeerclub staat 'zelf denken' centraal. Het verwoorden van je ervaringen, het luisteren naar ideeën van anderen en het ontwikkelen van je eigen gedachten over je leven en over de maatschappij.

Een aanknopingspunt is elke maand een ander kunstwerk waar de deelnemers gezamenlijk een thema uithalen om op door te filosoferen. Moes Wagenaar, filosoof en theatermaker, begeleidt het gesprek door de grenzen af te bakenen, manieren van denken te benoemen en het gezegde samen te vatten. Een laagdrempelige club voor iedereen die het leuk vindt om maandelijks twee uur gezamenlijk stil te staan en na te denken.

De bijeenkomsten vinden maandelijks plaats in het Auditorium aan de Langestraat 56 in Enschede op donderdagavonden van 19.00 uur tot 21.00. Het is aan te raden om elke eerste donderdagavond van de maand erbij te zijn, maar het is niet erg om een keer te missen; elke bijeenkomst staat op zichzelf. Kom gerust een keer meedoen om te ervaren of het iets voor je is.

Deelname is gratis, een vrije gift wordt gewaardeerd.

De filosofeerclub Enschede, Moes Wagenaar

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling De filosofeerclub Enschede. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: