Ook interessant
Kunstreis Essen en Duisburg , Concordia
Kunstreis Essen en Duisburg vr 23 mrt 2018
info
Speel je mee? Expositie Auditorium Langestraat 56

Speel je mee? is een tentoonstelling voor kinderen over spelen in de kunst. Want spelen is ook belangrijk voor kunstenaars! Als je kunst maakt, bedenk je daarbij je eigen spelregels en dat is te zien in deze nieuwe expositie.

Een levensgroot bordspel brengt je langs verschillende kunstwerken. Bij de ene heeft de kunstenaar gespeeld in zijn atelier, bij een andere speelt het kunstwerk met jou! En bij de volgende mag jij spelen, dingen veranderen en zo van een bestaand kunstwerk jouw eigen kunstwerk maken.

Spelen is zo leuk omdat je je eigen regels maakt. Niemand zegt dat het zo moet, of misschien zo of toch anders. Nee hoor, jij hebt het lekker helemaal zelf bedacht. Net zoals een kunstenaar in z’n atelier ook zijn eigen regels maakt, hij bedenkt zelf de kleuren of de vorm van een beeld.

In de expositie is werk te zien van: Jeannette Span & Rutger de Vries, Marieke Verbiesen, Björn Zielman, Maarten Janssen, Jeroen Werner, Witte Wartena, Chantal Dewolde, Bart van Dam, Marie Janin & Hanan Klei en Julian van Aalderen.

Workshops
Bij de expositie worden in de kerst- en voorjaarsvakantie en op verschillende zaterdagen tussendoor workshops georganiseerd. 

Hussel de puzzel (4+)
- 3D Landschap maken (4+)
Van koekeloer naar kunstenaar (7+)
Het raadsel van... (7+)
- Striptrip (8+)

Kinderfeestje Name your game
Altijd een eigen bordspel willen maken? Tijdens dit kinderfeestje kan dat! Je gaat eerst samen met de kunstdocent de expositie ontdekken om inspiratie op te doen voor je eigen spel. Want hoe ziet jouw fantasiebordspel eruit? Lees meer...

De expositie Speel je mee? is te zien t/m 4 maart 2018.

Speel je mee?,
Speel je mee?,
Speel je mee?,

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Speel je mee?. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: