Ook interessant
Her + nagesprek, Spike Jonze
Her + nagesprek ma 17 sep 2018
info
Benny Safdie & Joshua Safdie Good Time Film Filmzaal 2

Hypnotiserende misdaadthriller, die zich afspeelt in één nacht. Met een indrukwekkende Robert Pattinson. De soundtrack werd bekroond in Cannes.

De Safdie Brothers (Benny en Joshua) geven je een adrenalinestoot en laten je een nacht in New York beleven die je nooit meer zult vergeten. Ze treden in de voetsporen van Scorsese en Coppola met pure cinema op het scherpst van de snede.

Na een mislukte bankoverval waarbij zijn jongere broer Nick (Benny Safdie) wordt opgepakt, probeert Connie (Robert Pattinson) wanhopig het geld voor de borgtocht te vinden om Nick vrij te krijgen. Op spectaculaire wijze ontspoort zijn plan en sleept hij alles en iedereen mee in de gewelddadige chaos waarin hij verstrikt raakt.

Robert Pattinson (Twilight, Maps to the stars) maakt grote indruk als Connie en laat je als kijker geen moment los. Ook Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight) zwicht voor zijn rauwe charme. Good Time werd geselecteerd voor de competitie van het filmfestival Cannes en won daar de prijs voor Beste Soundtrack.

VS, 2017, 100 minuten, Nederlands ondertiteld


De pers over Good Time:

★★★★★ Filmkrant: "Een kermisrit, een bom van energie en sensatie"

★★★★ NRC: "Gefocust script en snelle thrillermontage (..) kan zich meten met het beste van Martin Scorsese uit de jaren zeventig."

★★★★ VPRO Cinema.nl: "Superieure genrefilm waarin het tempo hoog ligt, de dialogen scherp en gevat zijn, en de personages onvoorspelbaar en toch geloofwaardig."

★★★★ Volkskrant: "Vroeg of laat ga je oprecht meeleven met deze verzameling uitzonderlijke losers"

Good Time, Benny Safdie & Joshua Safdie
Good Time, Benny Safdie & Joshua Safdie
Good Time, Benny Safdie & Joshua Safdie
Good Time, Benny Safdie & Joshua Safdie

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Good Time. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: