Ook interessant
Her + nagesprek, Spike Jonze
Her + nagesprek ma 17 sep 2018
info
George Clooney Suburbicon - première Film Filmzaal 2

Nieuwe film van George Clooney, geschreven door de gebroeders Coen! Over chantage, verraad en wraak in een lieflijk Amerikaans stadje. Met Matt Damon en Julianne Moore.

Suburbicon is een lieflijk Amerikaans stadje met deftige gezinnen, prachtige tuintjes en mooie huizen. Gardner (Matt Damon) en Rose Lodge (Julianne Moore) wonen er samen met hun tienjarige zoon. Wanneer op een dag een gewelddadige overval bij de familie Lodge plaatsvindt, blijkt dit modelgezin een groot geheim te verbergen. Chantage, verraad en wraak nemen de overhand in Suburbicon, en dat is nog maar het begin…

Gevierd acteur en regisseur George Clooney neemt opnieuw plaats in de regiestoel voor deze ingenieuze thriller met een scenario van niemand minder dan de broers Joel en Ethan Coen.

Suburbicon tekent, in de beste Coen-stijl, een hilarisch en absurd beeld van wat er gebeurt als ’gewone mensen’ een misdaad beramen.

VS, 2017, 105 minuten, Engels gesproken, Nederlands ondertiteld

Suburbicon - première, George Clooney
Suburbicon - première, George Clooney
Suburbicon - première, George Clooney

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Suburbicon - première. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: