Ook interessant
Verkiezingsdebat met de VVD , Pakhuis Oost
Verkiezingsdebat met de VVD ma 26 feb 2018
info
Pakhuis Oost Lerende kinderen, stralende kinderen, wie wil dat niet? Theater, Debat / Lezing, Verdieping Elders

Hoe kunnen we kinderen en leerkrachten in het basisonderwijs laten stralen? En hoe doen we dat zonder dat het moeilijk of ingewikkeld is?

Thea Rentenaar en Herman Veltmaat gaan in gesprek met leerkrachten, Intern Begeleiders, orthopedagogen, schoolleiders en schoolbesturen. Daarbij willen zij een aantal nieuwe elementen inbrengen in het debat over leren en onderwijs. Dat doen ze aan de hand van nieuwe wetenschappelijke inzichten én hun eigen persoonlijke verhaal.

De afgelopen vijftien jaar is in het basisonderwijs hard gewerkt aan het optimaliseren van het didactisch proces. Daarbij is flinke vooruitgang geboekt. Nieuwe wetenschappelijke inzichten dagen ons echter uit om ons te bezinnen en nieuwe stappen te zetten. En dat hoeft helemaal niet zo moeilijk of ingewikkeld te zijn.

Thea Rentenaar is werkzaam geweest als leerkracht, directeur van een basisschool en als inspecteur van het onderwijs. Tegenwoordig heeft zij een bureau voor Consulting en Coaching.

Herman Veltmaat is werkzaam geweest als leerkracht en als directeur van een basisschool. Nu heeft hij een praktijk voor Therapie & Coaching.

Locatie: Balengebouw, Lonnekerspoorlaan 114 Enschede

Deze gespreksavond bij Pakhuis Oost is mede geïnitieerd door Bewust Twente.

Over Pakhuis Oost
Pakhuis Oost is een onafhankelijk platform van en voor regio Twente en haar inwoners gericht op de transitie naar een duurzame samenleving.

Door kaartjes voor deze voorstelling te bestellen ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens gedeeld worden met Pakhuis Oost.

Lerende kinderen, stralende kinderen, wie wil dat niet?, Pakhuis Oost

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Lerende kinderen, stralende kinderen, wie wil dat niet?. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: