Ook interessant
Film stars don't die in Liverpool , Paul McGuigan
Film stars don't die in Liverpool wo 21 mrt 2018
info
Christian Carion Merry Christmas Film Filmzaal 2

Kom alvast in de sfeer voor het jubileumconcert van Orchestra Twente & Choir Twente met de film Merry Christmas.

Orchestra Twente & Choir Twente vieren dit jaar hun 5 jarig jubileum van het concert Merry Christmas, vernoemd naar de film Merry Christmas die zich afspeelt tijdens de Eerste Wereldoorlog en als thema de waargebeurde kerstwapenstilstand heeft. 

Het jubileumconcert Merry Christmas wordt een feestelijk en inspirerend concert, m.m.v. solisten (sopraan, bariton en tenor) Mondharmonicaspeler en doedelzakspeelster dat zal plaatsvinden op zaterdag 16 december 2017 in de Jacobuskerk te Enschede. 

Voorafgaand aan het concert Merry Christmas wordt de film gepresenteerd. De muziekstukken die in de film worden gezongen worden ook op het concert uitgevoerd. 

Over de film
Merry Christmas is een film uit 2005 die zich afspeelt tijdens de Eerste Wereldoorlog en als thema de waargebeurde kerstwapenstilstand heeft. Wanneer de Kerst aanbreekt, gebeurt er echter iets volkomen onverwachts. Die nacht worden de levens gevolgd van vier personen: een anglicaanse priester, een Franse luitenant, een tenor en zijn zingende geliefde, een sopraan. In die nacht gebeurt het ondenkbare, wanneer soldaten de wapens neerleggen en elkaar benaderen om Kerst te vieren. De Franse componist Philippe Rombi heeft schitterende muziek gecomponeerd  voor deze film, waaronder het wonderschone en indrukwekkende Ave Maria. 

Merry Christmas, Christian Carion
Merry Christmas, Christian Carion
Merry Christmas, Christian Carion
Merry Christmas, Christian Carion

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Merry Christmas. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: