Ook interessant
Kunstreis Osnabrück en Herford, Concordia
Kunstreis Osnabrück en Herford vr 25 mei 2018
info
Concordia Kunstreis Essen en Duisburg Expositie Elders

Onder leiding van Judith Hofmann bezoeken we op 23 maart de Duitse steden Essen en Duisburg, en doen we een aantal bijzondere musea aan. De kunstreis is een compleet dagprogramma, inclusief uitgebreide lunch. 

** Decemberactie **
Bij aankoop van twee kaartjes voor één van de kunstreizen krijgt u nu het tweede kaartje voor de helft van de prijs! Verras uw vader, moeder, partner of andere naaste met dit bijzondere kado en ga er samen op uit volgend jaar. 

Dus in plaats van €190,- betaalt u € 142,50 voor een uniek dagje uit met twee personen! 

Wees er snel bij want het aantal beschikbare actieplaatsen is beperkt. Deze actie loopt tot en met december 2017. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen.

Boek nu je kaarten met de actiecode DECEMBER

In Essen bezoeken we Museum Folkwang met een vooraanstaande collectie schilderijen en sculpturen uit de 19e eeuw, de klassieke moderne, kunst na 1945 en fotografie. 

Daarna gaan we naar Museum DKM in Duisburg. Onder de noemer ‘lines of quiet beauty’ toont het museum de particuliere verzameling van de oprichters Dirk Krämer en Klaus Maas. In de permanente tentoonstelling zijn werken te zien uit Gandhara, China, Japan, Iran, Egypte en van hedendaagse kunstenaars uit Europa en Azië.

Kunstreis Essen en Duisburg , Concordia

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Kunstreis Essen en Duisburg . Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: