Ook interessant
Kunstreis Essen en Duisburg , Concordia
Kunstreis Essen en Duisburg vr 23 mrt 2018
info
Concordia Kunstreis Osnabrück en Herford Expositie Elders

Onder leiding van Judith Hofmann bezoeken we op 25 mei de Duitse steden Osnabrück en Herford, en doen we een aantal bijzondere musea aan. De kunstreis is een compleet dagprogramma, inclusief uitgebreide lunch. 

We bezoeken eerst het museum Felix Nussbaum Haus in Osnabrück, waar we een goed besef krijgen van historie. De in Osnabrück geboren
schilder Felix Nussbaum (1904-1944) heeft als geen ander de Holocaust van de Joden in Europa met schilderijen gedocumenteerd. De presentatie van dit werk reageert op de expressieve architectuur van het gebouw. Na een pauze reizen we af naar  Herford, waar we een kijk in de toekomst krijgen in museum Marta Herford, Innovatief en toekomstgericht: een plek waar kennis, denken en creativiteit hand in hand gaan met levensvreugde. Vragen van vandaag laten ideeën voor morgen ontstaan.

Kunstreis Osnabrück en Herford, Concordia

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Kunstreis Osnabrück en Herford. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: