Ook interessant
Ieorg Idur (4+), Unieke Zaken
Ieorg Idur (4+) di 27 feb 2018
info
Michel Marang Shifting Images - Opening 2e Walter Boeykens Clarinet Festival Theater, Muziek Theaterzaal (geplaceerd)

In Shifting Images laat klarinettist/fotograaf Michel Marang het publiek op een andere manier naar nieuwe muziek luisteren door tijdens het concert op ingenieuze wijze foto’s en videos te projecteren.

Ogen worden geopend, oren gewassen, en af en toe wordt je als publiek op het verkeerde been gezet. Maar vooral kun je op een frisse manier genieten van prachtige stukken.

Programma
Ron Ford: Comma
Jacob ter Veldhuis: The Garden of Love
Sergei Zhukov: Gaia
Iannis Kyriakides: Flock
- pauze -
Michel Marang: Dirty Windows
Michel Marang: the Justice of this Nation


Over Shifting images

De multimediale voorstelling Shifting Images gaat al een paar seizoenen met groot succes de wereld over en wordt voortdurend vernieuwd. Marangs twee grote passies, muziek en fotografie, komen samen in dit project.

Over Michel Marang
Michel Marang studeerde filosofie aan de Universiteit van Amsterdam en klarinet bij Walter Boeykens aan het Brabants Conservatorium, waar hij in 1987 cum laude afstudeerde.
Naast bezigheden in klassieke muziek en wereldmuziek (klezmer), specialiseerde hij zich in eigentijdse muziek, en werkte samen met een groot aantal componisten, onder wie Messiaen, Feldman, Denisov en Stockhausen.

Michel Marang was lid of gast van belangrijke nieuwe muziekensembles in Nederland, alsmede bij Musikfabrik in Keulen, Contrechamps in Geneve, Aleph in Parijs en Studio New Music in Moskou. Als solist reisde hij de wereld over en gaf hij concerten in onder meer Amerika, Rusland, Oekraïne, China, en het Midden-Oosten.

Marang is tevens actief als componist van Nederlandstalige muziek en theatermuziek, onder andere voor Toneelgroep De Appel. Ook werkt hij als fotograaf, gespecialiseerd in portretten en fotosequenties.


Kijk voor meer informatie over het klarinetfestival op clarinetsound.nl

Shifting Images - Opening 2e Walter Boeykens Clarinet Festival, Michel Marang

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Shifting Images - Opening 2e Walter Boeykens Clarinet Festival. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: