Ook interessant
Film stars don't die in Liverpool , Paul McGuigan
Film stars don't die in Liverpool wo 21 mrt 2018
info
Vuk Janic Het Mysterie van de Melkrobots - première Film Theaterzaal

Deze film is ook thuis te bekijken via PICL; ga hiervoor naar Het mysterie van de melkrobots op PICL

Intrigerend portret van melkveehouder Johan die dagelijks een gevecht moet voeren om zijn boerenbedrijf overeind te houden.

Johan van Rijthoven is een moderne boer die er alles voor over heeft om een gezond boerenbedrijf over te dragen aan zijn kinderen. Omdat zijn koeien door onverklaarbare redenen niet genoeg melk meer geven en zijn bedrijf met de ondergang bedreigd wordt, bindt de melkveehouder de strijd aan met de multinational die hem drie ondeugdelijke melkrobots geleverd heeft. Een strijd die leidt tot confrontaties: met zichzelf, met zijn directe omgeving, en met onbeheersbare krachten op zijn erf.

Het Mysterie van de Melkrobots is een modern boerendrama, dat op unieke wijze inzicht geeft in de strijd om overleving die vele boeren in Nederland en Europa dagelijks voeren – maar dan achter gesloten deuren. 

NL, 2017, 85 minuten, Nederlands gesproken en Nederlands ondertiteld

Het Mysterie van de Melkrobots - première, Vuk Janic
Het Mysterie van de Melkrobots - première, Vuk Janic
Het Mysterie van de Melkrobots - première, Vuk Janic
Het Mysterie van de Melkrobots - première, Vuk Janic

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Het Mysterie van de Melkrobots - première. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: