Ook interessant
Dansworkshop bij Ieorg Idur, Kaliber Kunstenschool
Dansworkshop bij Ieorg Idur di 27 feb 2018
info
Concordia Workshop 'Hussel de puzzel' Expositie, Workshop Workshopruimte Langestraat 56

Tijdens deze workshop ga je je eigen blokkenpuzzel of schuifpuzzel maken. Want wat is er nou leuker dan spelen met je eigen gemaakte spel? De fantasie wordt geprikkeld en de creativiteit aangespoord. Vanaf 4 jaar.
Na de workshop kun je ook nog het levensgrote bordspel van de expositie zelf volgen om de kunstwerken van dichtbij mee te maken.

Doe ook mee aan één de andere workshops: 
- Van koekeloer naar kunstenaar (7+)
- Het raadsel van... (7+)
- Striptrip (8+)


Speel je mee?

Deze workshop hoort bij de expositie Speel je mee? Een tentoonstelling voor kinderen over spelen in de kunst. Want spelen is ook belangrijk voor kunstenaars! Als je kunst maakt, bedenk je daarbij je eigen spelregels en dat is te zien in deze nieuwe expositie.
Bij het ene kunstwerk heeft de kunstenaar gespeeld in zijn atelier, bij een andere speelt het kunstwerk met jou! En bij de volgende mag jij spelen, dingen veranderen en zo van een bestaand kunstwerk jouw eigen kunstwerk maken.

Workshop 'Hussel de puzzel' , Concordia
Workshop 'Hussel de puzzel' , Concordia

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Workshop 'Hussel de puzzel' . Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: