Ook interessant
Dansworkshop bij Ieorg Idur, Kaliber Kunstenschool
Dansworkshop bij Ieorg Idur di 27 feb 2018
info
Concordia Workshop 'Het raadsel van...' Expositie, Workshop Workshopruimte Langestraat 56

Deze theaterworkshop gaat door bij minimaal vier aanmeldingen

Acteren is ook spelen. Je speelt dat je iemand anders bent. In deze theaterworkshop ben je onderdeel van een spel. Een spel vol spannende avonturen waarin je rent, klimt, springt en tijgert. En dan is er ook nog dat geheimzinnige raadsel. Kun jij het oplossen? Vanaf 7 jaar.
Na de workshop kun je ook nog het levensgrote bordspel van de expositie zelf volgen om de kunstwerken van dichtbij mee te maken.

Doe ook mee aan één de andere workshops: 
Hussel de puzzel (4+)
Van koekeloer naar kunstenaar (7+)
- Striptrip (8+)


Speel je mee?

Deze workshop hoort bij de expositie Speel je mee? Een tentoonstelling voor kinderen over spelen in de kunst. Want spelen is ook belangrijk voor kunstenaars! Als je kunst maakt, bedenk je daarbij je eigen spelregels en dat is te zien in deze nieuwe expositie.
Bij het ene kunstwerk heeft de kunstenaar gespeeld in zijn atelier, bij een andere speelt het kunstwerk met jou! En bij de volgende mag jij spelen, dingen veranderen en zo van een bestaand kunstwerk jouw eigen kunstwerk maken.

Workshop 'Het raadsel van...' , Concordia
Workshop 'Het raadsel van...' , Concordia

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Workshop 'Het raadsel van...' . Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: