Ook interessant
Dansworkshop bij Ieorg Idur, Kaliber Kunstenschool
Dansworkshop bij Ieorg Idur di 27 feb 2018
info
Concordia Workshop 'Van koekeloer naar kunstenaar' Expositie, Workshop Workshopruimte Langestraat 56

Kijken naar kunst; hoe doe je dat eigenlijk? Samen met de KinderBeeldbinder (kunstenaar en tekenaar Danielle Spoelman) ga je dat onderzoeken. Aan de hand van leuke, gekke, grappige en soms ook wel een beetje moeilijke vragen kom je meer te weten over de kunst in de expositie. En daarna ga je tekenen als een kunstenaar, vanuit jezelf, jouw eigen verhaal verbeelden. Vanaf 7 jaar.
Na de workshop kun je ook nog het levensgrote bordspel van de expositie zelf volgen om de kunstwerken van dichtbij mee te maken.

Doe ook mee aan één de andere workshops: 
Hussel de puzzel (4+)
Het raadsel van.. (7+)
Striptrip (8+)

Speel je mee?
Deze workshop hoort bij de expositie Speel je mee? Een tentoonstelling voor kinderen over spelen in de kunst. Want spelen is ook belangrijk voor kunstenaars! Als je kunst maakt, bedenk je daarbij je eigen spelregels en dat is te zien in deze nieuwe expositie.
Bij het ene kunstwerk heeft de kunstenaar gespeeld in zijn atelier, bij een andere speelt het kunstwerk met jou! En bij de volgende mag jij spelen, dingen veranderen en zo van een bestaand kunstwerk jouw eigen kunstwerk maken.

Workshop 'Van koekeloer naar kunstenaar' , Concordia
Workshop 'Van koekeloer naar kunstenaar' , Concordia
Workshop 'Van koekeloer naar kunstenaar' , Concordia

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Workshop 'Van koekeloer naar kunstenaar' . Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: