Ook interessant
Dansworkshop bij Ieorg Idur (4+), Kaliber Kunstenschool
Dansworkshop bij Ieorg Idur (4+) di 27 feb 2018
info
Marie Janin en Hannan Inloop workshop '3D landschap' Expositie, Workshop Expositieruimte Langestraat 56

Spelen is zo leuk omdat je je eigen regels maakt. In deze workshop ga je van zelf meegenomen restjes stof en papier een groot 3D landschap maken. Dit onder leiding van de kunstenaars Marie Janin en Hanan Klei die ook vertegenwoordigd zijn in de expo Speel je mee?

De workshop is doorlopend, dus je kan ieder moment aanschuiven. Deelname is gratis (je vrijwillige bijdrage is welkom in één van de Pay What You Want-boxen)

Na de workshop kun je ook nog het levensgrote bordspel van de expositie zelf volgen om de kunstwerken van dichtbij mee te maken.

Doe ook mee aan één de andere workshops: 
Hussel de puzzel (4+)
Van koekeloer naar kunstenaar (7+)
Het raadsel van... (7+)
Striptrip (8+)


Speel je mee?
Deze workshop hoort bij de expositie Speel je mee? Een tentoonstelling voor kinderen over spelen in de kunst. Want spelen is ook belangrijk voor kunstenaars! Als je kunst maakt, bedenk je daarbij je eigen spelregels en dat is te zien in deze nieuwe expositie.

Bij het ene kunstwerk heeft de kunstenaar gespeeld in zijn atelier, bij een andere speelt het kunstwerk met jou! En bij de volgende mag jij spelen, dingen veranderen en zo van een bestaand kunstwerk jouw eigen kunstwerk maken.

Inloop workshop '3D landschap' , Marie Janin en Hannan
Inloop workshop '3D landschap' , Marie Janin en Hannan

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Inloop workshop '3D landschap' . Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: