Ook interessant
Vive Piaf!, Nadja Filtzer
Vive Piaf! ma 22 jan 2018
info
Lise Low Langestraat-concert Theater, Muziek Auditorium Langestraat 56

Het Twents Songschrijvers Gilde presenteert i.s.m. Concordia de Langestraat-concerten. Met deze editie de zangeres Lise Low. 

Locatie: Langestraat 56; gratis entree, dus loop vooral even binnen!

De sferische popmuziek van Lise Low is het spiegelbeeld van haarzelf, dromerig en intens met een vleugje melancholie. De zangeres uit Deventer combineert het muzikale geweld van Muse met de tere klanken van Agnes Obel tot een eigen sferische chaos.

Lise is een gevoelsmens die ervan houdt om met haar liedjes landschappen te bouwen van sferen en emoties. Thema’s als levenslust, de onrust van ADHD, verlangen naar liefde, en de dreiging van de toekomst komen voorbij. Wanneer ze op het podium staat heeft deze stormachtige, roodharige vrouw maar één missie: ‘Het hele publiek overspoelen met schoonheid, als balsem op de ziel’ Haar lyrische stem voert je mee naar een sprookjeswereld. Weer onderweg naar huis volgen de herkenbare liedjes je zachtjes, als een vriendelijke echo.

Meer informatie over het Twents Songschrijvers Gilde vind je hier

Langestraat-concert, Lise Low

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Langestraat-concert. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: