Ook interessant
Her + nagesprek, Spike Jonze
Her + nagesprek ma 17 sep 2018
info
Guillermo del Toro The Shape of Water – Valentijnsvoorpremière Film Filmzaal 2

Intens romantisch sprookje van de meesterlijke verhalenverteller Guillermo del Toro (Pan's Labyrinth). Winnaar fimfestival Venetië en Golden Globe voor beste regisseur en genomineerd voor maar liefst 13 Oscars!

TIP: Valentijns-driegangen-diner bij Sam Sam!
Combineer je bezoek aan deze Valentijnsvoorpremière met het speciale Valentijns-3-gangenmenu bij Sam Sam! Tussen 17.30 en 18.00 kan je aan tafel, dan ben je precies op tijd voor de film om 19.45.
Het Valentijnsdiner kan je als arrangement boeken bij je (online)bestelling van de filmkaartjes.

Over de film
Van de meesterlijke verhalenverteller Guillermo del Toro komt The Shape of Water, een sprookje dat niet van deze wereld is. De film speelt zich af tijdens de Koude Oorlog in Amerika circa 1962. In een verborgen en zwaarbeveiligd overheidslaboratorium waar ze werkzaam is, zit de eenzame Elisa (Sally Hawkins) gevangen in een leven van isolatie. Elisa's leven verandert voor altijd als zij en collega Zelda (Octavia Spencer) een geheim experiment ontdekken.

Michael Shannon, Richard Jenkins, Doug Jones en Michael Stuhlbarg maken de cast van The Shape of Water compleet.

De film won de Gouden Leeuw tijdens het filmfestival van Venetië en de Golden Globe voor beste regisseur. Last but not least is The Shape of Water genomineerd voor maar liefst 13 Oscars, waaronder beste film, regie en scenario.

VS, 2017, 119 min, Engels gesproken, Nederlands ondertiteld

The Shape of Water – Valentijnsvoorpremière, Guillermo del Toro
The Shape of Water – Valentijnsvoorpremière, Guillermo del Toro
The Shape of Water – Valentijnsvoorpremière, Guillermo del Toro
The Shape of Water – Valentijnsvoorpremière, Guillermo del Toro

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling The Shape of Water – Valentijnsvoorpremière. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: