Ook interessant
Kunstreis Essen en Duisburg , Concordia
Kunstreis Essen en Duisburg vr 23 mrt 2018
info
Groepsexpositie Het monsterproject - Feestelijke opening Expositie Expositieruimte Langestraat 56

Feestelijke opening van de Monsterexpositie. De rode loper wordt uitgerold en je kunt in de ‘Monster world’ van afstudeerder Kat Land en 100% FAT je eigen monster tot leven laten komen!

Draken, grote gevaarlijke dieren, afzichtelijke en angstaanjagende wezens, gedrochten, misbaksels en mormels; het zijn allemaal monsters. Monsters zijn van alle tijden, plaatsen en culturen; het monster van Loch Ness, Dracula, het monster van Frankenstein, de Verschrikkelijke Sneeuwman en het koekiemonster. We vinden het spannend om te fantaseren over deze mythische wezens.  

Dat deden de leerlingen van basisschool de Windroos, én de studenten Kunst & Techniek bij Saxion. Dit is de feestelijke opening, waarbij de leerlingen hun ouders, broertjes en zusjes hun creatie én het multimedia ontwerp van hun monster door de studenten laten zien. Uiteraard zijn de studenten er ook bij om hun verhaal van het mosnter te vertellen. 

Deze expositie is het resultaat van een uniek project waarbij leerlingen van basisschool De Windroos monsters hebben getekend. Deze tekeningen zijn vervolgens door studenten van de opleiding Kunst en Techniek van Saxion gebruikt om een nieuw verhaal te vertellen aan de hand van verschillende media. De monsters komen terug in apps, games, boeken, animatiefilms, bordspellen en augmented reality. De verhalen worden bij Concordia tentoongesteld, samen met de originele tekeningen van de kinderen.

Het monsterproject - Feestelijke opening, Groepsexpositie
Het monsterproject - Feestelijke opening, Groepsexpositie
Het monsterproject - Feestelijke opening, Groepsexpositie
Het monsterproject - Feestelijke opening, Groepsexpositie

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Het monsterproject - Feestelijke opening. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: