Ook interessant
Dingen die ik dacht, Pieter Jouke
Dingen die ik dacht do 22 mrt 2018
info
Pakhuis Oost Sportdebat Theater, Debat / Lezing, Verdieping Elders

Onder leiding van moderator Jenne Wierstra wordt er gesproken over het burgerinitiatief "Ontmoetingsclusters". De initiatiefnemers willen in Enschede twaalf ontmoetingsclusters realiseren. Binnen deze clusters is een sportpark de centrale ontmoetingsplek. Daarnaast zijn er zorginstellingen die een ontmoetingshuis gaan worden. De inzet van de ontmoetingsplekken is Noaberkracht, door burgers gedragen initiatieven.

Er zijn reeds twee clusters in beeld: Sportpark Bultserve in Glanerbrug en Sportpark Schreurserve van CVV Sparta, Schreurserve. Op langere termijn moet het burgerinitiatief leiden tot 35 ontmoetingsplekken. In 2026 zijn dit binnen de clusters de plekken waar inwoners alle dagen samen kunnen komen van in ieder geval 8.30 tot 21.00 uur. Het model van de ontmoetingsclusters is onder andere gebaseerd op het voorbeeld van v.v. Rigtersbleek en ook op het succes van sportclubs op de Universiteit Twente.

Inloop 19.30 uur. Start 20.00 uur.

Toegang is gratis. Aanmelden is verplicht.

Locatie: Balengebouw, Lonnekerspoorlaan 114 Enschede


Over Pakhuis Oost

Pakhuis Oost is een onafhankelijk platform van en voor regio Twente en haar inwoners gericht op de transitie naar een duurzame samenleving. Samen met sociaal ondernemer John Overmeer organiseert het Pakhuis een serie debatten hierover.

Schrijf je hier in om op de hoogte te blijven van activiteiten van Pakhuis Oost.

Door kaartjes voor deze voorstelling te bestellen ga ik er mee akkoord dat mijn gegevens gedeeld worden met Pakhuis Oost.


Sportdebat, Pakhuis Oost
Sportdebat, Pakhuis Oost

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Sportdebat. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: