Ook interessant
Charlotte Schleiffert & Ronald de Bloeme,
Charlotte Schleiffert & Ronald de Bloeme do 19 okt 2017
info
Rijksmuseum Twenthe Museummaandag: Bloedlijn Expositie Rijksmuseum Twenthe

MuseumMaandag: Bloedlijn
komt tot leven in Rijksmuseum Twenthe


De maand van het Spannende Boek bestaat 25 jaar: tijd voor een bijzonder feestje. Verschillende musea openen op maandag 17 juni hun deuren en zetten met een bekende literaire thrillerschrijver een exclusief programma neer.

In Rijksmuseum Twenthe (RMT) komt de nieuwste thrillerserie van Corine Hartman tot leven. Corine leest voor uit eigen werk en wordt geïnterviewd door Remko Meddeler (journalist en oud-redacteur Crimezone.nl).
Het museum is bovendien het decor voor een moordspel: als gast help je mee met het oplossen van een moord, geïnspireerd door het boek van Hartman. Er is ook genoeg tijd om met je neus in de boeken te duiken bij de boekenverkoop. Of kom loungen met je vrienden in het Museumcafé, met live muziek van de Zucchini Sistaz. Wanneer de zon schijnt ontvangen we je graag op het terras onder de bomen in de binnentuin.

Kom naar MuseumMaandag in RMT en maak gebruik van deze unieke kans om op een maandagavond in intieme sfeer het museum te bezoeken!

Museummaandag
maandag 17 juni 2013
19.00-22.00 (deuren open 19.00 tot 19.30)
Rijksmuseum Twenthe
entree: €10,-


Gratis entree op vertoon van uw Maand van het Spannende Boek geschenkboek Nooit alleen van Loes den Hollander. Alleen bij aankoop entreebewijs via de kassa van Rijksmuseum Twenthe.

Museummaandag: Bloedlijn, Rijksmuseum Twenthe
Museummaandag: Bloedlijn, Rijksmuseum Twenthe
Museummaandag: Bloedlijn, Rijksmuseum Twenthe
Museummaandag: Bloedlijn, Rijksmuseum Twenthe
Museummaandag: Bloedlijn, Rijksmuseum Twenthe

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Museummaandag: Bloedlijn. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: