Ook interessant
Kunstreis Essen en Duisburg , Concordia
Kunstreis Essen en Duisburg vr 23 mrt 2018
info
Concordia Ah, wat lief! Expositie, Workshop Expositieruimte Langestraat 56

Expositie voor kinderen van 4 t/m 12 jaar

“Ah, wat lief” klinkt er vaak wanneer we dieren zien. Waarom roepen dieren deze reactie op? Wat maakt een dier zo schattig? En hoe lief zijn wij mensen eigenlijk voor dieren? In de interactieve tentoonstelling ‘Ah, wat lief!’ staan dieren centraal. Met veel kunstwerken, uitdagende doe-opdrachten en speciale creatieve workshops.


Ah, wat lief! is niet alleen kijken, maar vooral ook veel doen. Je gaat langs de vele kunstwerken op spannende verkenningstocht naar dieren. Onderweg krijg je vragen en opdrachten. Welke dieren vind je lief? Zitten er ook engerds tussen? Of verlegen types? Wat is er gebeurd met de kangoeroe onder de boomstam? Waaraan denkt Pink Panther? Waarom heeft de kat een kraag, dragen de honden een racehelm? Met je fantasie breng je de dieren tot leven. En in speciale werkplaatsen in de expositieruimte kun je ook zelf creatief aan de slag!

Ah, wat lief! toont hedendaagse beeldende kunst in verschillende disciplines, van kunstenaars als Annerose, Peter Bastiaanssen, Merijn Bolink, Anne van Eck, Wim van Egmond, Stefan Gross, Eva Krause, Conny Kuilboer, Marjan Laaper, Christien Meindertsma, Rachel Nieborg, Roos & Chris, Onne Poiesz, Marie Cecile Thijs en Birgit Verwer.

‘Ah, wat lief’ is als derde kinderexpositie van Concordia het vervolg op de succesvolle kinderexposities De Monsterfabriek en Moeders & Vaders.
Kinderen hierover:
“De allerleukste expositie die ik ooit heb gezien!”
“Ik vond het zo leuk, ik wil nog een keer komen.”
“Wat zijn die kunstwerken mooi gemaakt zeg.”
“Het was knettergaaf!”


Workshops (apart bij te boeken)
Ga zelf aan de slag met dieren en kunst onder leiding van een van onze kunstdocenten. In de Heldhaftige herdershond maak je van een gewoontjes plastic speelgoeddier een bizar en origineel kunstwerk.
In Vreemde vogels bouw je een kunstzinnig vogelhuisje met daarin – uiteraard – een kunstige vogel! De workshops worden gegeven om de zaterdag en in de kerstvakantie en voorjaarsvakantie.


Toegangsprijzen
expositie
Volwassenen € 4,50
Kinderen € 3,-

Kosten kinderworkshops, inclusief rondleiding expositie
€ 7,50 per deelnemer (4-12 jaar)

Klik hier om vast online toegangskaarten voor de expositie te boeken of bel met onze kassa.
Voor deelname aan een workshop klik op de titel van de betreffende workshop om te boeken.

Kinderfeestje
Ben je jarig? Of heb je iets anders te vieren? Geef je feestje bij Concordia! Je bezoekt eerst met je gasten de tentoonstelling Ah, wat lief. Daarna ga je in de workshop Snoepdieren je eigen dier van snoep maken. Alle Snoepdieren gaan samen op de foto. Dan is het tijd om te… snoepen!
De workshop geldt voor maximaal 10 deelnemers. € 95,- (1,5 uur) of € 115,- (2 uur)

Klik hier voor meer informatie over de workshop
Heldhaftige herdershond.

Klik hier voor meer informatie over de workshop Vreemde vogels.


‘Ah, wat lief!’ is ontwikkeld door Villa Zebra. www.villazebra.nl

Ah, wat lief!, Concordia
Ah, wat lief!, Concordia
Ah, wat lief!, Concordia
Ah, wat lief!, Concordia

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Ah, wat lief!. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: