Ook interessant
Dansworkshop bij Ieorg Idur, Kaliber Kunstenschool
Dansworkshop bij Ieorg Idur di 27 feb 2018
info
Concordia Workshop - Heldhaftige Herdershond Expositie, Workshop Expositieruimte Langestraat 56

Workshop voor kinderen van 4 t/m 12 jaar

“Ah, wat lief” klinkt er vaak wanneer we dieren zien. Waarom roepen dieren deze reactie op? Wat maakt een dier zo schattig? En hoe lief zijn wij mensen eigenlijk voor dieren? In de interactieve tentoonstelling ‘Ah, wat lief’ staan dieren centraal. Met veel kunstwerken, uitdagende doe-opdrachten en speciale creatieve workshops.

In de bijpassende workshop Heldhaftige herdershond maak je onder leiding van een van onze kunstdocenten van een net iets te perfect speelgoedbeest een beest van vlees en bloed. Een beest met karakter!

De workshops zijn voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en duren ongeveer 1,5 uur. De workshop is inclusief rondleiding door de expositie.

‘Ah, wat lief’ is niet alleen kijken, maar vooral ook veel doen. Je gaat langs de vele kunstwerken op spannende verkenningstocht naar dieren. Onderweg krijg je vragen en opdrachten. Welke dieren vind je lief? Zitten er ook engerds tussen? Of verlegen types? Wat is er gebeurd met de kangoeroe onder de boomstam? Waaraan denkt Pink Panther? Waarom heeft de kat een kraag, dragen de honden een racehelm? Met je fantasie breng je de dieren tot leven.

Kijk hier voor meer informatie over Ah, wat lief!

Toegangsprijs workshop: € 7,50 (incl. rondleiding expositie)

Wees verzekerd van een plaats in de workshop en boek vast je deelname online of bel met de kassa.

Workshop - Heldhaftige Herdershond, Concordia
Workshop - Heldhaftige Herdershond, Concordia
Workshop - Heldhaftige Herdershond, Concordia
Workshop - Heldhaftige Herdershond, Concordia

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Workshop - Heldhaftige Herdershond. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: