Ook interessant
Kunstreis Essen en Duisburg , Concordia
Kunstreis Essen en Duisburg vr 23 mrt 2018
info
Concordia Workshop - Vreemde vogels Expositie, Workshop Expositieruimte Langestraat 56

Workshop voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

“Ah, wat lief” klinkt er vaak wanneer we dieren zien. Waarom roepen dieren deze reactie op? Wat maakt een dier zo schattig? En hoe lief zijn wij mensen eigenlijk voor dieren? In de interactieve tentoonstelling ‘Ah, wat lief’ staan dieren centraal. Met veel kunstwerken, uitdagende doe-opdrachten en speciale creatieve workshops.

In de tentoonstelling hangt een hele rij vogelhuisjes. Het lijkt wel een vogelstraat. In de workshop Vreemde vogels ga je onder leiding van een van onze kunstdocenten gluren bij de buren. Voor elke vogel bedenk je een nieuw karakter. Daarna maak je met de andere deelnemers een eigen vogelstraat. Je  bouwt een kunstzinnig vogelhuisje met daarin – uiteraard – een kunstige vogel! Na afloop mag je je eigen vogelhuisje meenemen naar huis.

De workshops zijn voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en duren ongeveer 1,5 uur. De workshop is inclusief rondleiding door de expositie.

Ah, wat lief! is niet alleen kijken, maar vooral ook veel doen. Je gaat langs de vele kunstwerken op spannende verkenningstocht naar dieren. Onderweg krijg je vragen en opdrachten. Welke dieren vind je lief? Zitten er ook engerds tussen? Of verlegen types? Wat is er gebeurd met de kangoeroe onder de boomstam? Waaraan denkt Pink Panther? Waarom heeft de kat een kraag, dragen de honden een racehelm? Met je fantasie breng je de dieren tot leven.

Kijk hier voor meer informatie over Ah, wat lief!

Toegangsprijs workshop: € 7,50 (incl. rondleiding expositie)

Wees verzekerd van een plaats in de workshop en boek vast je deelname online of bel met de kassa.

Workshop - Vreemde vogels, Concordia
Workshop - Vreemde vogels, Concordia
Workshop - Vreemde vogels, Concordia
Workshop - Vreemde vogels, Concordia

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Workshop - Vreemde vogels. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: