Ook interessant
Kunstreis Essen en Duisburg , Concordia
Kunstreis Essen en Duisburg vr 23 mrt 2018
info
TAMTAM ism Concordia De wereld van TAMTAM Expositie Elders

Expositie bij de voorstelling Escape van TAMTAM

Locatie: trappenhuis & filmfoyer, Oude Markt 15
Gratis entree, toegankelijk voorafgaand en tijdens voorstellingen en filmvertoningen

In de expositie De wereld van TAMTAM zijn beeldende objecten te zien die een rol speelden in producties van theatergezelschap TAMTAM. Wonderlijke wezens blijken te schuilen in wat afgedankte rotzooi lijkt.

Afsluitend hoogtepunt is de live gespeelde animatiefilm Escape. Escape is een vermenging van theater, beeldende kunst en film en is in ons theater te zien op 8 februari.

TAMTAM maakt visueel theater zonder tekst. Theater waarin objecten, licht, muziek en decor het verhaal vertellen.
TAMTAMs eigenzinnige voorstellingen bevinden zich op het snijvlak van theater en beeldende kunst met een belangrijke rol voor innovatief gebruik van techniek en lowtech special-effects.
Oprichters Gérard Schiphorst en Marije van der Sande reisden met hun werk langs festivals in 23 landen, waar ze gewaardeerd worden om hun esthetische stijl, subtiele humor en originaliteit.

In het verlengde van hun theaterproducties maken ze ook beeldende kunst met een hoog theatraal gehalte. Afgedankte gebruiksvoorwerpen en nutteloze spullen krijgen een nieuw leven als kunstobject, decorstuk of een personage.

De meeste getoonde werken zijn overigens te koop! Meer informatie is te verkrijgen bij onze baliemedewerker aan de Langestraat 56.

De wereld van TAMTAM, TAMTAM ism Concordia
De wereld van TAMTAM, TAMTAM ism Concordia
De wereld van TAMTAM, TAMTAM ism Concordia
De wereld van TAMTAM, TAMTAM ism Concordia
De wereld van TAMTAM, TAMTAM ism Concordia

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling De wereld van TAMTAM. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: