Ook interessant
Kunstreis Essen en Duisburg , Concordia
Kunstreis Essen en Duisburg vr 23 mrt 2018
info
Eliane Esther Bots Masterclass bij De Visionair Expositie, Workshop Filmzaal 2

Eliane Esther Bots, maker van installatie De Visionair en daarmee prijswinnaar van BNG Bank Workspace13, geeft eenmalig een masterclass bij Concordia.

In een interactieve presentatie toont zij een selectie van haar werk en vertelt ze over de achtergrond en inspiratiebronnen voor haar films. Daarna neemt ze je mee voor een bezoek aan haar prijswinnende installatie De Visionair en biedt ze je een uniek kijkje achter de schermen.

Eliane Esther Bots is docent Intermedia en 4D aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Als kunstenaar maakt ze korte films en installaties, waarmee ze de cinematografische werkelijkheid van het dagelijkse leven toont en de schoonheid van de wereld weergeeft. Mensen staan zowel in haar werkproces als in de uiteindelijke film centraal. In haar werk speelt het verblijven op voor haar onbekende plekken een rol. Dit zijn buitenwijken in Russische steden, Moldavische dorpen, maar ook plekken dichterbij zoals de uithoek van Scheveningen in de wintermaanden.

toegang € 5,-
(AKI-)studenten gratis

Klik hier voor meer informatie over De Visionair.
De Visionair is onderdeel van BNG Bank Workspace13. 

Meer weten over Eliane Esther Bots? www.twosmallthings.com

Masterclass bij De Visionair, Eliane Esther Bots
Masterclass bij De Visionair, Eliane Esther Bots

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Masterclass bij De Visionair. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: