Ook interessant
Kunstreis Essen en Duisburg , Concordia
Kunstreis Essen en Duisburg vr 23 mrt 2018
info
Concordia MOOOVE Expositie Expositieruimte Langestraat 56

MOOOVE is een dynamische tentoonstelling die kinderen van 4 tot 12 jaar via kunstwerken en installaties laat ontdekken en ervaren wat er in hun leven en de wereld in beweging is. Alle kunstwerken prikkelen de zintuigen en laten de hersenen kraken. MOOOVE is te zien van 13 december 2014 t/m 7 maart 2015.

MOOOVE is niet alleen om naar te kijken. Kinderen kunnen zelf ook iets doen. Door bijvoorbeeld met allerlei materialen een nieuwe draaiende planeet te maken, of op aanwijzingen van een kunstenaar een eigen dansstijl verzinnen. Bij sommige kunstwerken is het zelfs de bedoeling dat je er met je handen aankomt!

Kunstenaars
MOOOVE laat kunstwerken en installaties zien van  Dagmar Baumann, Eelco Brand, Robbie Cornelissen, Lizan Freijsen, Stephanie Gonot, Barbara Helmer, Toine Klaassen, Eva Krause, Johannes Langkamp, Lars Leeuw,  Pieter Obels, Puck Verkade, Willem van Weeghel en Volkert van der Wijk. 

Kinderfeestje Vliegende taarten!
Zoekt u een bijzondere plek en beleving voor de verjaardag van uw zoon of dochter? Dan is het kinderfeestje Vliegende Taarten heel geschikt. De groep feestvierders bezoekt de tentoonstelling en maakt onder leiding van een kunstenaar vliegende taarten. Tot slot mag iedereen een eigen muffin versieren en… opeten. Zo leuk was de verjaardag van uw kind nog nooit!

MOOOVE is ontwikkeld door Villa Zebra. www.villazebra.nl

MOOOVE, Concordia

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling MOOOVE. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: