Ook interessant
Operalunch, De Nederlandse Reisopera
Operalunch ma 5 mrt 2018
info
Jo Sarah Trio Citizen of the World Theater, Muziek, Broodje Cultuur Theaterzaal (geplaceerd)

“Ze zingt met een bijzonder aanstekelijke ritmiek in haar stem”, aldus jazzgitarist en Boy Edgar Prijswinnaar Anton Goudsmit. Vocalist Jo Sarah(1989) laat het horen in zelfgeschreven nummers waar ze haar interesse in jazz, R&B en wereldmuziek naar voren laat komen. Met haar band zet ze een zeer authentieke en eigen sound neer die je meeneemt op een muzikale reis door de

wereld, aldus pianist & componist Martin Fondse.  Het resultaat? Een album genaamd Citizen of the World (2015) vol jazzinvloeden, sprankelende harmonieën en opzwepende ritmes, van dansbare Afrikaans-Braziliaanse ritmes met catchy popmelodieën tot intieme Surinaamse ballades.

Zangeres en singer-songwriter Joanne Smolders, alias Jo Sarah, is in 2014 afgestudeerd op het ArtEZ Conservatorium Zwolle in de richting Jazz & Pop zang. Mijn muziek is geïnspireerd door mijn roots en mijn vele reizen over de wereld. De muziek schuurt tegen allerlei muziekstijlen; het is een blend van afrobeat, pop, world, latin en jazz. Begin 2015 presenteerde ze haar album  Citizen of the world in de North Sea Jazz Club Amsterdam.

Musici over Jo Sarah:
“Jo Sarah is een zangeres met een bijzonder aanstekelijke ritmiek in haar stem. Dit gecombineerd met een flinke dosis originaliteit en eigenzinnige composities heeft geresulteerd in een fraai en verrassend debuutalbum. Daarnaast is ze ook nog eens een ware podiumbeest!” (Anton Goudsmit)

Citizen of the World, Jo Sarah Trio

Ga je mee?

Nodig iemand uit om met u mee te gaan naar de voorstelling Citizen of the World. Als u het onderstaande formulier invult, krijgt degene die u uitnodigt automatisch bericht.

Mijn gegevens:

Gegevens van degene die u wilt uitnodigen: