Primair onderwijs

Waarom?
Concordia doet aan educatie, omdat Concordia zoveel mogelijk mensen in aanraking wil brengen met kunst en kunst dichtbij mensen wil brengen, en educatie elke vorm van kunst toegankelijk kan maken voor elke doelgroep.

Hoe?
Door middel van het overdragen van kennis en het ontwikkelen van vaardigheden en/of attitudes, aangepast aan de belevingswereld van een doelgroep, wil Concordia een ontwikkeling teweegbrengen. Door gebruik te maken van gedifferentieerde en interactieve werkvormen, die uitdagend, verrassend en vernieuwend zijn, kan ieder op zijn eigen wijze, in zijn eigen tempo en met zijn eigen (creatief) proces zich ontwikkelen in verbinding met anderen.

Wat?
Concordia biedt educatieve programma's en activiteiten aan op gebied van film, theater en beeldende kunst die mensen in staat stellen hun kennis, vaardigheden en/of attitudes op dit gebied te verbreden en te verdiepen. We richten ons daarmee op educatie die is gekoppeld aan een kunstuiting, zoals bijvoorbeeld een workshop bij een expositie.

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben over educatie bij Concordia/ons educatieve aanbod, dan kunt u contact opnemen met educatiemedewerker Emma Bouman via e.bouman@concordia.nl of 053-4300999, doorkiesnummer 401.

Naast onze reeds ontwikkelde educatieve activiteiten, bieden we in overleg graag iets op maat aan (indien mogelijk).